Wandel je fit 
 en laat je coachen 

"Kom in beweging en verander je leefstijl"          "Kom in beweging en verbeter je vitaliteit"          "Kom in beweging en word je mooie zelf"

                                              

Mijn missie is om meer mensen in beweging te krijgen, want voldoende beweging is voor iedereen van levensbelang en leidt tot een gezonde(re) leefstijl en meer vitaliteit!
Wat fijn dat je er bent en dit leest! Dat betekent dat je bezig bent om jezelf beter te begrijpen. Er zijn uiteenlopende redenen waarom mensen bij mij komen voor coaching. Bijvoorbeeld omdat ze in een burn-out situatie zitten of omdat ze deze juist willen voorkomen. Mensen die op zoek zijn naar antwoorden op levensvragen of juist erachter willen komen wat ze nu werkelijk willen. Deze vragen heb ik zelf ook gehad en onderzocht.

 

Daarnaast kan het zijn dat mensen willen kijken naar hun eetpatroon, hun slaapgedrag, hun innerlijke criticus of dat ze bewustwording willen creëren in hun stress- of timemanagement. Als je graag wilt horen van mij wat je moet doen, ben je aan het verkeerde adres. Ik geloof namelijk dat jij het zelf weet en dat je enkel geïnspireerd dient te worden tot bewustwording en daarna tot actie. Ik geef jou een helikopter-view waardoor je sneller tot de kern zal komen. Ik spreek niet van problemen, ik spreek vanuit uitdagingen. Ik ben open-minded en veroordeel je niet. Ik motiveer je, sta naast je, maar zal je ook een spiegel voorhouden en confronteren. En daardoor kom je erachter waaraan je iets wilt doen en niet waarin je van mij hoort wat je moet doen.
Waarom je dit leest weet ik (nog) niet en misschien weet je het zelf ook nog niet precies. Wat ik wel weet is dat ik jou graag coach om samen te onderzoeken wat voor jou belangrijk is. Zodat jij jouw doelen kan bepalen en deze middels een concreet plan kan behalen.


 "Jij staat aan het roer van een nieuw avontuur en ik reis graag met je mee!"  

 

Maar wie ben ik? Ik ben Hanneke en ik heb jarenlange werkervaring in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en nog steeds begeleid ik met veel passie mijn mede mens met een psychische kwetsbaarheid, voor wie het leven niet zo vanzelfsprekend is verlopen. Ik kan goed luisteren en ben vooral oprecht geïnteresseerd in de mens achter zijn diagnose. Helaas zie ik in mijn werk dat mensen behandeld worden met een hoeveelheid aan medicijnen. Ik ben ervan overtuigd dat een gezondere leefstijl ook kan bijdragen tot herstel. Leefstijl als medicijn is voor mij de drijfveer geweest om een opleiding tot leefstijlcoach te gaan doen.
Voor mij persoonlijk is beweging altijd heel belangrijk geweest en is het nog steeds! Mensen vinden mij sportief en daar ben ik trots op. Het geeft me veel vitaliteit.
Daarentegen weet ik niet beter dan dat ik mijn leven lang klachten heb gehad van mijn darmen (opgeblazen gevoel, gasvorming etc.) en kwam ik de laatste jaren meer aan in gewicht. Mijn moeder heeft daar ook haar leven lang last van gehad, dus mijn overtuiging was dat ik erfelijk belast was. Echter ben ik me 3 jaar geleden gaan verdiepen in waar mijn darmklachten vandaan zouden kunnen komen en toen las ik veel over ongezonde bewerkte voeding en hoe darmbacteriën daar op reageren. Er zit in bijna al ons voedsel: suiker, tarwe/gluten en E-nummers, ik was me hier helemaal niet bewust van. Door deze bewustwording veranderde ik mijn eetpatroon. Hierdoor ben ik anders gaan eten, o.a. meer natuurlijke voeding, zo onbewerkt mogelijk en dit resulteerde in het verdwijnen van mijn darmklachten. Wat een verademing!
Ik wilde hier verder mee en in 2021 besloot ik een Post-HBO opleiding tot integraal Leefstijl- & vitaliteitscoach te volgen, wat me nog veel meer inzicht heeft gegeven in gezonde voeding en hoe ik mensen kan coachen op meer bewustwording qua leefstijl en gezondheid.
Tevens ben ik in 2021 lid geworden van de wandelbond (KWBN) en mijn interesse voor de FitStap coach opleiding werd gewekt; ik heb me direct aangemeld en de opleiding succesvol afgerond met een certificaat.


Mijn kernwaarden zijn: rust, sportief, samen, plezier en betrouwbaar.

Zelf geniet ik enorm van wandelen en buiten actief zijn.

Ik wil graag mijn liefde voor de natuur met anderen delen door mijn coaching in de natuur te laten plaatsvinden. 
Dit alles is in 2022 mijn onderneming geworden: "Lekker bezig met Leefstijl".


Als je door mij gecoacht wil worden, dan maak ik graag kennis met je; vul hiervoor mijn contactformulier in 
en dan maken we een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Leuk! Ik kijk er naar uit.


* Wil je liever in een FitStap wandelgroep beginnen, dat kan natuurlijk ook, kijk dan even hier. 
Of meld je gelijk aan via het inschrijfformulier.

 Wat zeggen anderen over mij?

Erik: "Hanneke is praktisch, kan goed luisteren, is liefdevol en, loyaal, georganiseerd, daadkrachtig, sportief, enthousiast, betrokken en verantwoordelijk".

Eric
: "Hanneke is een harde werker, altijd in beweging, zeer betrouwbaar, vakbekwaam, eerlijk in gesprek, ze kan je werkelijk helpen met een veranderwens" .

Anoniem:
"Hanneke is vriendelijk, niet oordelend, enthousiast, ondernemend en altijd in voor sport en spel".

E-mailen
Info
Instagram
LinkedIn